بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

نانسی پلوسی: پیروزی ترامپ غیرممکن است

قانونگذار ارشد کنگره و رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی می‎‌گوید که رئیس‌جمهوری دوباره دونالد ترامپ، «غیرممکن» است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که نگرانی حامیان حزب دموکرات درباره ادامه افت محبوبیت بایدن در نظرسنجی‌ها به دلایلی از قبیل سن بالای او و نارضایتی از مواضعش در قبال جنگ‌ غزه ادامه دارد، سیاستمدار شناخته شده آمریکایی شکست ترامپ را قطعی می‌داند.

 

نانسی پلوسی در مصاحبه با سی‌ان‌ان به شدت از عملکرد داخلی و خارجی جو بایدن تمجید کرد و گفت که مهم‌ترین موضوع برای رای‌دهندگان آمریکایی، مسائل اقتصادی و «میز آشپزخانه» است.

 

مجری سی‌ان‌ان گفت که رقابت بایدن و ترامپ، «شانه به شانه است و هیچ کس در حزب دموکرات درباره رئیس‌جمهور نشدن دونالد ترامپ، خیالش راحت نیست».

 

رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا در رد این حرف مجری گفت که «هیچ کس چنین حسی ندارد و بسیاری از ماها این را می‌دانیم که غیرممکن است او (ترامپ) دوباره رئیس‌جمهور شود».

 

مجری سی‌ان‌ان سوال کرد که چرا می‌گویید انتخاب دوباره ترامپ، غیرممکن است؟

 

پلوسی در جواب به این سوال، حامیان حزب دموکرات را از مواضع ترامپ ترساند و گفت که او درصدد بالا بردن هزینه‌های درمان و کاهش اخذ مالیات از شرکت‌های بزرگ است.

 

به رغم غیرممکن خواندن پیروزی ترامپ توسط پلوسی، نتیجه نظرسنجی اخیر شرکت افکارسنجی «ایپسوس» برای رویترز، نشان داد که آرای بایدن و ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری برابر و سهم هر یک از آنها، ۳۵ درصد است.

 

در شرایطی که چندی قبل هشدار اوباما درباره احتمال پیروزی ترامپ خبرساز شده بود، پلوسی در این مصاحبه تلویحا از ستاد انتخاباتی بایدن انتقاد کرد و گفت که باید درباره «موفقیت‌های بزرگ رئیس‌جمهور اطلاع رسانی شود و مردم اطلاع یابند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار